Jeg tilbyder

VIP coach forløb “Fra tankevirus til et smertefrit liv!”.
Her vil du blive guidet gennem 12 uger, i det at blive den bedste version af dig selv. Kurset er bygge op omkring det at skifte mindset, så vi altid får det mest optimale ud af vores liv og vi har sparing i en lukket facebook gruppe.

Det handler ikke om fysiske smerter – det handler om at se muligheder fremfor begrænsninger, om at se på alt hvad du kan frem for at se på det der ikke lykkedes og at sætte mål for hvor det er du vil hen.
Næste hold starter den 10 august 2020, og der er kun få pladser tilbage.

For at hører mere om mit forløb, der bygger på Anders Hansens materiale, kan du ansøge om en gratis samtale session her, som foregår over telefonen.

Stines Online kursus

Ønsker du mere energi, overskud og glæde i dit liv, så har jeg et fantastisk kursus der gennem 4 uger guider igennem forskellige små øvelser. Kurset vil hjælpe dig til erkendelse af hvad der tager din energi, hvordan du kan få energien tilbage og sikre at du altid vil have energi. Lyder det som noget for dig, kan du komme i gang her

Jeg afholder en masterclass, omkring emnerne energi, overskud og glæde, som er gratis. Ønsker du at deltage, skal du være med i min gruppe ‘Mere energi, overskud og glæde i dit liv’ og du kan ansøge om at komme med i gruppen her

Behandlinger i min klinik

Kranio Sakral Terapi

Stress coache

Access Bars

Hot stone massage

Rul til toppen