fbpx

Jeg tilbyder

Bliv stjernen i dit liv

Vågner du om morgnen og glæder dig til denne nye dag? Hvis ikke kunne du så tænke dig forståelse af dit sind, overvinde illusionen om frygt, bryde igennem illusionen om dig selv og forstå hvad dine mål betyder for dine resultater?

Ved at arbejde med min og Anders Hansen i 12 uger, vil du vide meget mere om dig selv, vide hvad det er du gerne vil med dit liv og kend til de forskellige begrænsninger du pt. har i dit liv. Du vil mærke en forandring meget hurtigt og den vil vare ved fordi vi arbejder med roden til udfordringen og ikke vaner. Når vi er færdige, vil du vide, hvordan din underbevidsthed arbejder og vide hvordan du vil kunne tiltrække lige netop det du ønsker i dit liv.

Jeg har selv været igennem programmet, og jeg kan kun sige – jeg arbejder stadig med det, hver dag, for jeg ønsker altid at være den bedste version af mig selv og hjælpe så mange som muligt til det samme. Derudover har Anders Hansen selv arbejdet med materialet og han har efterhånden haft mangen mennesker igennem forløbet.
Det er ikke alle der er egenet til dette forløb og derfor skal vi lige have en snak, som foregår over telefonen. Det er for at vi begge kan mærke efter om det passer lige til dig.

Online foredrag – webinar
Selvværd og selvopfattelse, er to ting der er med til at bestemme de resultater du har i dit liv – har du de resultater du ønsker?
Jeg blev selv først bevidst om hvordan jeg kunne arbejde med mit selvværd da jeg var omkring de 35 år, for jeg var i mine egne øjne værdiløs og duede ikke til noget. Her knap 20 år efter, har jeg ændret på alt i mit liv og jeg bliver mere og mere glad for den person jeg er – det handler nemlig ikke om hvad andre mener og siger, det handler om hvad jeg selv mener og siger.
Kunne du tænke dig, at kende til de grundsten som er med til at definere dit selvværd og din selvopfattelse og samtidig se hvilket potentiale der ligger gemt i dig? Så tilmeld dig til mit webinar Torsdag den 17. september – Du kan tilmelde dig her.

Hvad får du ud af at arbejde med mig
Først og fremmest kommer du til at arbejde sammen med mig, som har været nede med stress, haft et billede af mig selv at jeg var det modsatte af ‘tynd, lille, lækker og klog’ og altid følt mig anderledes samt at jeg ikke kunne finde ud af noget som helst.

Det første du vil opleve er at du begynder at snakke pænt til dig selv og være mere positiv overfor dig selv, hvilket vil give dig mere energi og en højere vibration. Du vil blive bevidst om DINE værdier som vil betyde du bliver god til at sætte mål for dig selv og det vil gøre dig mere glad og give overskud.

Du vil vide hvad du skal gøre, når nogen træder over din grænse og du vil vide hvad der er bedst for dig og kan arbejde efter det. Du vil blive god til at bruge din fantasi og dermed forstå hvor vigtigt det er at drømme. Det vil give der en forståelse af at bruge universet og elske dig selv.

Du vil få en indsigt der forebygger stress og fjerner de rester der evt. er i dig. Du vil mærke hvordan dit selvværd og din selvtillid vil vokse dag for dag og du vil blive en magnet på positive mennesker. Du vil få større glæde i livet og mærke hvilken frihed du har hvilket giver høj livskvalitet.

Da du vil elske livet og blive den bedste version af dig, vil du være i stand til at give dig selv mere jeg tid samt vide hvordan de udfordringer du møder skal løses. Ikke mindst vil du have kendskab til hvad der tager din energi og alle disse ting vil der ud over også kunne sikre du giver slip på de smerter du har i din krop.

Stines Online kursus

Ønsker du små nemme kurser der giver dig en større bevidsthed om hvem du er, hvad det er du gerne vil og hvor du kan se at de resultater du her i dit liv de kunne godt forbedres. Alle kurser vil være udvikling af dig som persone så du kan få det liv du lige nøjagtig ønsker og genfinde dit potentiale.

Jeg afholder ind imellem en masterclass/ webinar, omkring emnerne energi, overskud og glæde, som er gratis. Ønsker du at deltage, skal du være med i min gruppe ‘Mere energi, overskud og glæde i dit liv’ og du kan ansøge om at komme med i gruppen her

Foredrag
Jeg kommer gerne ud og holder foredrag og der er pt. to at vælge imellem ‘Alle har ret til et smertefrit liv’ eller ‘Find dit potentiale og kend dig selv’. Smertefrit liv handler om hvor stor en betydning vores sind har på de smerter vi har i kroppen og hvad du selv kan gøre for at blive smertefri. Det kan både være smerter efter en ulykke men også smerter der kommer efter et traume så som stress.
Find dit potentiale, handler om at vi er rigtig mange der har svært ved at finde os selv i det liv vi lever. Jeg oplevede selv efter en stress periode, at jeg begyndte at stille spørgsmålstegn ved alt der skete i mit liv og om det virkelig kunne være rigtigt der ikke ‘var tid til mig’. Jeg gennemgik en kæmpe udvikling og lærte mit potentiale at kende hvor jeg virkelig føler mig godt tilpas.

Behandlinger i min klinik

Life coach

Kranio Sakral Terapi

Stress coache

Access Bars

Hot stone massage

Foredrag

Rul til toppen