Jeg tilbyder

Webinar
Kunne du tænke dig at hører lidt om hvordan du skal blive stjernen i dit liv, så vil jeg den 13 august inviterer dig til online foredrag, hvor jeg vil tage tage dig med på en rejse – en rejse til det liv du ønsker, eller hvordan du kommer der hen. Vi skal bruge 45 minutter sammen, hvor jeg vil sikre at du bliver bevidst om hvad det er der bremser dig.
Ønsker du at deltage kan du tilmelde dig her.

Bliv stjernen i dit liv

Her vil du blive guidet gennem 12 uger, i det at blive den bedste version af dig selv. Kurset er bygge op omkring det at skifte mindset, så vi altid får det mest optimale ud af vores liv og vi har sparing i en lukket facebook gruppe.

Det handler ikke om fysiske smerter – det handler om at se muligheder fremfor begrænsninger, om at se på alt hvad du kan frem for at se på det der ikke lykkedes og at sætte mål for hvor det er du vil hen.
Næste hold starter den 31. august 2020 og der er kun få pladser tilbage.

Ved at arbejde med min og Anders Hansen i 12 uger, vil du vide meget mere om dig selv, vide hvad det er du gerne vil med dit liv og kend til de forskellige begrænsninger du pt. har i dit liv. Du vil have adgang til de 12 uger på livstid, for den person du er nu, er ikke den person du vil være om 12 uger og ved at starte forfra på indholdet, vil du opleve et helt nyt forløb, og vil du se alle moduler i et andet lys. Det handler nemlig ikke kun om de 12 uger, det handler om du forsat arbejder med dig selv – for ellers dør du lige så stille.

Når vi er færdige, vil du vide, hvordan din underbevidsthed arbejder og vide hvordan du vil kunne tiltrække lige netop det du ønsker i dit liv. Du kan godt sige nu, at det er dyrt og det er der ikke penge til, men lige netop den udtagelse, vil du ikke bruge efter de 12 uger. Du vil nemlig vide hvorfor det er vigtigt at investerer i dig, tiltrække netop de penge du skal bruge til det og så vil du tiltrække endnu mere af det du ønsker. Den tanke med det er dyrt, er netop en begrænsning der ligger i dig.

Hvordan foregår det
Forløbet vil kræve du bruger alt fra 15 minutter om dagen til 1 time – du bestemmer helt selv og netop derfor er det første modul også en gennemgang af hvad der ligger foran dig og så skal du skrive en kontrakt med dig selv. Denne kontrakt skal give dig en sikkerhed for at du bruger den tid, du sætter af til at arbejde med mig de 12 uger.

Hver mandag vil der blive frigivet en video fra enten mig eller Anders der fortæller om ugens materiale og indhold. Så vil der enten være et øvelsesark, hvor du skal bruge tid på at udfylde det, eller også vil der være nogle lydfiler der tager ca. 15 hver, som du skal til at hører hver morgen og hver aften (når det er muligt). Dette magiske kursus indeholder 10 kraftfulde trin mod selvaktualisering udarbejdet af Anders Hansen. Du vil overvinde de begrænsninger, der er foretaget af illusionerne i dit sind for at finde din rigtige vej mod det liv, du ønsker

Hver torsdag aften vil vi mødes på et zoom kald, hvor vi i gruppen vil snakke om udfordringer i ugen materiale og de oplevelser vi hver især har – alle kan stille spørgsmål.
Du vil blive lukket ind i en facebook gruppe, hvor det er muligt at stille spørgsmål, skrive dine oplevelser og jeg vil også komme med extra input eller refleksioner fra mit eget arbejde med materialet.

Det sidste modul er en lille opsamling, hvor jeg vil komme ind på hvordan kommer du videre (starter forfra) der hvor du er lige nu. Hvad der er vigtigt for dig, for at du sikre den transformation du nu har gennemgået, bliver hængende. For den person du er efter de 12 uger er ikke den sammen som den der stod dag 1.

Hvem kan deltage
På dette kursus kan alle deltage, det eneste krav der er – du vil arbejde med dig selv. Gennem de 12 uger vil du opleve at ikke bare et område af dit liv forandre sig, nej det vil være alle områder af dit liv. De 10-ugers onlinekursus leveret af Anders Hansen, vil hjælper dig med at overvinde de begrænsninger, der udføres af dit sinds illusioner. Du har samlet en masse falske oplysninger, der får dig til at sælge dig selv kort. Det er tid til at aflære alt dette og begynde at leve det liv, du fortjener, ved at træde ind i din VIRKELIGE magi indeni.

Du er den rigtige til dette kursus hvis du er en person, der kan følge retning, drømme ud over din nuværende virkelighed OG er engageret i resultater. Du lærer, hvordan du skifter din dybt forankrede underbevidsthed til at gå efter resultater, der tjener dig i mange år fremover.

Jeg har selv været igennem programmet, og jeg kan kun sige – jeg arbejder stadig med det, hver dag, for jeg ønsker altid at være den bedste version af mig selv og hjælpe så mange som muligt til det samme. Derudover har Anders Hansen selv arbejdet med materialet og han har efterhånden haft mangen mennesker igennem forløbet.
For at hører mere om mit forløb, der bygger på Anders Hansens materiale, kan du ansøge om en gratis samtale session her, som foregår over telefonen.

Stines Online kursus

Ønsker du mere energi, overskud og glæde i dit liv, så har jeg et fantastisk kursus der gennem 4 uger guider igennem forskellige små øvelser. Kurset vil hjælpe dig til erkendelse af hvad der tager din energi, hvordan du kan få energien tilbage og sikre at du altid vil have energi. Lyder det som noget for dig, kan du komme i gang her

Jeg afholder ind imellem en masterclass, omkring emnerne energi, overskud og glæde, som er gratis. Ønsker du at deltage, skal du være med i min gruppe ‘Mere energi, overskud og glæde i dit liv’ og du kan ansøge om at komme med i gruppen her

Behandlinger i min klinik

Kranio Sakral Terapi

Stress coache

Access Bars

Hot stone massage

Rul til toppen