fbpx

Hvem er jeg

Velkommen!

Mit liv har været præget af forskellige udfordringer, udfordringer som har sat sig i min krop. Gennem mange år, har mit liv været styret af stress og en kæmpe vilje til at hjælpe alle andre og ikke lytte til mig selv. På et tidspunkt sagde min krop stop og jeg begyndte at se symptomer som

  • ingen energi,
  • ingen overskud,
  • sitren i hele kroppen,
  • og hukommelses problemer
  • og smerter der flyttede rundt i hele kroppen.

Inden smerterne “blev synlige” skete der dog nogle underlige ting. Min hukommelse svigtede, så selv de basale ting kunne forsvinde. En dag kunne jeg ikke huske hvordan jeg skulle binde snørebånd. Næste dag kunne jeg pludselig ikke huske hvordan jeg skulle komme hjem fra arbejde, og måtte sætte GPS’en til. Det var som om min hukommelse blev som en si, hvor hullerne flyttede rundt. Jeg blev bange og havde en stor frygt for en dag at glemme mine børn og deres navne.

Nu er det slut, efter mange uddannelser, kurser, 2 sygemeldinger og ingen hjælp at hente nogen steder. Jeg fandt min egen vej tilbage til livet, med meget simple ting, som ikke tog af min energi eller tid. Jeg er overbevist om at vi alle er skabt forskellige og derfor ikke kan behandles ens. Hver person har sin historie, der er lagret i kroppen, som så også skal behandles på hver sin måde.

Jeg lever nu det gode liv, med energi, overskud og i balance med min krop. Gennem min egen vej, har jeg fundet hvordan jeg undgår konstant at komme til at ligge på kanten af stress og undgå derved at min krop siger fra. Men jeg kunne ikke have gennemført alene, uden min mentor. 

Velkommen til det gode liv! Sig JA til dig og kontakt mig.

Send mig en mail

Rul til toppen