fbpx

Free Stuff – 0. kr.

På denne side vil du kunne finde inspiration i det jeg arbejder med, og finde muligheder for at få inspiration til at arbejde med selvudvikling. Samtidig vil du også kunne finde henvisninger til andre spændende personer, der vil kunne hjælpe dig til det ene eller det andet.

Kend dig selv – find indre styrke
Jeg har forfattet en lille bog, der indeholder de ting jeg selv startede med at bruge – tilbage til rødderne. Det er de ting der fik mig til at indse – jeg er den vigtigste i mit liv og jeg ønsker det sammen for dig.E-bog selvværd
Så trænger du til lidt hjælp til selvhjælp, til at se du er den vigtigste i dit liv og at du er en fantastisk værdi for alle omkring dig, vil du kunne få inspiration i denne bog. Du kan hente den her ‘Selvomsorg giver selvværd‘.

Jeg ønsker virkelig at hjælpe så mange mennesker som muligt og derfor er denne bog skrevet, da det er min passion at hjælpe og give. Jeg ønsker virkelig for dig, at du kunne få tid til at læse den, ikke kun en gang men flere gang og så prøv de små fif i din hverdag – du vil opleve store forandringer.

Få energien tilbage
E-bog få energien tilbageVi kan nogle gang godt føle os totalt energi-forladt og mangle ideer til at få energien tilbage. Jeg har skrevet en lille bog der giver dig inspiration til netop det at få energi, overskud og glæde tilbage i dit liv. Jeg giver dig her de mest simple måder hvorpå du hurtigt at få energien tilbage og virkelig komme til at nyde livet. Er du interesseret i lidt læsning, kan du hente bogen her, ‘Fra udbrændt til energibundt‘.

Denne bog vil hjælpe dig til at komme tilbage til livet og den indeholder små fif til hvordan du enkelt kan få energien tilbage. Jeg er selv gået vejen ved disse fif – de hjælper så meget.

www.sohnsunivers.dk hjælper dig gerne med dit mindset omkring din vægt.
Rul til toppen