Blog

På bare 12 uger vil du opdage en helt ny verden og du vil opnå indre styrke samt frihed.
Som en klient sagde ‘Det er så befriende, pludselig ikke at bekymre sig mere – nu lever jeg bare livet’.
En anden klient sagde ‘Bekymringer er tidsspild – nu bestiller jeg bare hvad jeg vil have og så kommer det’.

Hvad vil jeg egentlig med mit liv
Det er en tanke jeg havde i mange år, for jeg følte mig ikke helt godt tilpas med det liv jeg havde. Jeg var taknemlig over alt det som var, men jeg manglede glæden, energien og overskud. Jeg følte mig doven, for jeg havde mest lyst til at sidde og kigge ud i luften, så jeg arbejdede endnu mere og hjemme sad jeg sjælendt ned. På et tidspunkt sagde det Bang og jeg kunne ikke røre mig ud af pletten. Jeg kunne ikke tænke en sammenhængende tanke og jeg følte mig helt tom.
I 14 dage sad jeg bare og kiggede ud i luften, eller gik og arbejdede lidt i min have – jeg følte ingen glæde, ingen energi, men mest af alt tænkte jeg over ‘hvem er jeg’. Jeg vidste ikke hvad jeg ønskede at lave, jeg kunne ikke overskue at skulle tilbage til det arbejde jeg havde og jeg følte slet ikke jeg hørte til nogen steder. Jeg kunne mærke den hjælp jeg fik, slet ikke havde fat om det egentlige problem og jeg vidste slet ikke hvad det var.

Så hørte jeg en snakke om vaner, underbevidsthed og beslutsomhed. Resten hørt jeg ikke rigtig for det med vaner og underbevidsthed satte nogle tanker og følelser igang ved mig. Jeg begyndte at kigge på mit liv ud fra vaner – hele tiden vurderer er det vane, er det nødvendigt eller kan det ændres. Samtidig begyndte jeg at kigge på mine tanker, for jeg blev træt af at lytte hvor negative de var – jeg ville jo være glad og lykkelig igen. Efter noget tid gik det op for mig at min beslutsomhed, sikrede at jeg blev ved med at arbejde med vaner og tankemønstre. I dag er jeg blevet glad, ved hvad jeg vil med mit liv, kender mig selv og er bevidst om at selv udvikling er vigtig for ikke at dø indeni.

Du skal give slip
Når jeg snakker om min opvækst, så bliver jeg ikke ked af det, men jeg kan mærke det stadig har et tag i mig. Jeg fik at vide ‘Du skal give slip på det, for ellers kommer du ikke videre’. Ja det er rigtigt at vi skal give slip, men ikke alt kommer frem på en gang.
Jeg ved nogle af de ting som har sat mærker fra min opvækst, men ikke alle. Dem jeg ikke kan huske, de popper op på de mest underlige tidspunkter – husk altid at sige tak for gaven. Det nemlig en gave de kommer frem, for ellers kan du jo ikke give slip.

Det at give slip, ja hvad er det egentlig – du kan nemlig ikke bare tømme et sted i dit hoved ved at trykke på delete. Du kan der imod vælge at tænke andre tanker – og når du tænker en negativ tanke så skal du tænke 5 positivt. Det kræver du bliver bevidst om dine tanker, ja og ikke altid let da det hele kører på autopilot, men når du kan styre dine tanker, så vil du også kunne styre dine følelser og du vil være endnu 1 skridt tættere på personlig frihed.

Du kan også øve dig i at tilgive, mest dig selv men også dine omgivelser da du voksede op. Der er mange måder at gøre det på, men en for mig let måde, er den som Rhonda Byrne (forfatteren til The secret) har vist, og det er på et stykke papir at lave to kolonner. I den først kolonne skriver du hvad det er som skal tilgives og i den næste skriver du ‘Jeg tilgiver dig’. For eksempel kunne jeg skrive ‘Hvorfor fik jeg ikke støtte i at blive mig’ og ‘ Jeg tilgiver dig’. Når du ikke kan komme på flere ting, tager du dette stykke papir og brænder det mens du siger tak. Det gentager du hver gang du kan mærke noget fra fortiden, giver dig negative tanker eller giver dig negative følelser.
Du vil takke dig selv for at begynde med at give slip, for det er vejen til din personlige frihed og begyndelse på transformationen til at blive stjernen i dit liv.

Mobning, eller ej
Hvem er det der bestemmer om jeg er blevet udsat for mobning?
Det er en tanke jeg har gået rundt med, for når jeg tænker tilbage på min skoletid, så har jeg været udsat for mobning, men mine forældre synes ikke at kunne huske det. Dem jeg gik i klasse med fra 5 klasse til og med 9 klasse, husker det ikke sådanne, men siger der imod jeg var den stærke. Så kan jeg godt få følelsen af – kan jeg da slet ikke huske noget korrekt?

For 6 år siden læste jeg noget Bob Proctor havde skrevet ‘ Du behøver ikke en masse diplomer for at være klog, du skal bare bruge din indre visdom’. Det slog mig at jeg jo altid har defineret mig som dum, for jeg blev jo udsat for mobning, jeg blev altid sammenlignet med min søster der jo var klogere end mig og så hørte jeg aldrig ord som ‘flot klaret’ eller ‘hvor er du dygtig’. Jeg tog landmands uddannelsen og kommentarene var ‘det er da ikke en uddannelse’ eller ‘hvis man ikke kan blive andet kan man da altid blive landmand’.
Nu ønskede jeg jo ikke min egen gård, for min drøm var at hjælpe andre med at blive en fantastisk landmand. Allerede der ønskede jeg at hjælpe andre mennesker med at blive lige det de havde lyst til – ‘det kan man da ikke tjene penge ved’ var den eneste kommentar jeg fik.
Jeg har nu arbejdet med selv udvikling i 15 år, mest i forhold til mig selv, men også hjulpet andre til at finde netop deres stærke sider. Da jeg først gang oplevede Bob Proctor, tænkte jeg ‘wow, det er den vej jeg vil’ og siden har jeg brugt både hans lære og Anders Hansens materiale. For vi er alle født til succes, vi har bare lært noget andet gennem vores opvækst, som betyder vi ikke tror på os selv og derfor har vi et billede af os selv der er defineret som lavt selvværd. Der er intet der er rigtigt eller forkert i forhold til hvad du mener om dig selv, du skal bare beslutte dig for hvem og hvordan du vil være. Da jeg begyndte at danne et andet billede i mig om mig, skete der ting i mig liv jeg slet ikke turde forestille mig.
I dag hjælper jeg andre mennesker med at skabe et ny billede af dem selv, så deres selvværd bliver højt, for det handler ikke om hvad andre mener med hvad du selv mener. Det billede du ser af dig selv er også det billede andre ser af dig, fordi du jo lever efter det.

Højt selvværd – kan det virkelig opnås?
For nogle kan det være meget svært, at forstå andre mennesker er glade hele tiden og virker som om de er fuldstændig ligeglade med hvad andre tænker. De virker som om de ejer hele livet og de altid har det fantastisk. Det kan virke meget provokerende på en person, der ikke har højt selvværd og de kan føle sig endnu mindre i selskab med denne person.
Men hvorfor er det vores selvværd er i den lave ende og virker som en bremse på alt hvad vi foretager os – kan det overhovedet ændres på, uden at det koster sved og tåre. Alt kan ændres, det handler bare om – vil du ændre det?
For det kræver ikke blod, sved og tåre. Det kræver at du vil det og virkelig ønsker at blive som dit idol.
For 18 år siden, troede jeg aldrig dette ville ske – at jeg kunne side og vejlede andre til et bedre selvværd, hvor de faktisk er ligeglade med hvad andre siger om dem, jeg troede så heller ikke jeg selv ville have det som jeg har det. Jeg kan nu stå foran 100 mennesker eller mere og sige ‘Jeg er fantastisk unik og jeg kan lige hvad jeg vil’, og samtidig have det godt med det. For hvad andre tænker, det handler ikke om dig eller mig, det handler om dem – hvad de ser og synes er ud fra deres programmering.
Så er du klar til at overskrive din programmering – ja for det er jo rart at vide hvor tingen kommer fra, men det er også det vi ønsker af fortiden – fremtiden vil handle om at skabe en ny model af dig, hvordan du virkelig ønsker at være. Du skal overskrive det du har lært, hørt, fået fortalt så dit selvværd er der hvor det er nu, og når du begynder at overskrive det så skal det jo være med hvad du ønsker, hvem du ønsker at være og hvordan du ønsker at være. Hvis du er klar så tilmeld dig mit kursus ‘Bliv stjernen i dit liv‘ og på 12 uger vil du opnå lige det du ønsker.

Hvem er jeg
Er et menu punkt på denne side – og idag sidder jeg og griner lidt over det. For hvem er jeg egentlig, ja jeg har et navn, et hjem, et job og en tittel, men hvem er jeg egentlig. Vi er alle defineret ud fra alt det vi har, men det er jo egentlig slet ikke den vi er. Vi er alle energi og vi er alle på vej – alt er i bevægelse og alt ændre sig konstant.
I går måtte jeg sande, jeg stadig kan gå helt ned over noget som er sat i mig – ubevidst, men noget rigtig skidt. Min underbevidsthed er bygget ud fra dem der var omkring mig da jeg voksede op, og det har ikke altid været en dans på roser. Jeg er bevidst om disse begrænsninger, dog ved jeg ikke altid hvordan de nemmest overskrives. Nogle begrænsninger/ overbevisninger er slet ikke mine egne, men nogle jeg har ‘arvet’ og de kan godt give en stor udfordring, i forhold til at give slip eller overskrive.
Når jeg arbejder med disse, også ved andre, så kommer der en kæmpe træthed. Før når denne træthed kom, fandt jeg noget at lave hvor jeg kunne holde mig igang – det hedder at kæmpe imod. Nu forstår jeg vigtigheden af at lytte til mig selv, og give all den selvomsorg som jeg overhovedet kan. I dag er selvomsorg en lur.

Følelsen er svigt/uretfærdighed
Det er ikke rart, når vi føler os forkert behandlet, vildledt eller fejl informeret, så vi tager en dårlig beslutning. Men det er mange ting i spil her. For det først så findes der ikke dårlige beslutninger, der findes læring – ja det kan være det har kostet penge eller andre trælse ting, men hvad har du lært af det. Bliv nysgerrig på hvad du har gjort, hvad du kunne gøre næste gang og så sig tak for gaven. Du kan ikke lave om på det der er sket, men du kan modtage gaven der hedder læring.
At blive behandlet forkert, handler jo i bunde og grund om dine følelser i forhold til den situation der var og er. Det er nogle gamle vaner i dig, der får dig til at føle en situation er forkert og det er gamle vaner der får dig til at tænke disse tanker om at blive behandlet forkert. Kig på situationen og så bliv en tilskuer – hvad vil du anbefale dig selv i at gøre lige nu og her? Hvordan vil du hjælpe dig selv så du kunne få en god følelse? Du skal kigge på de reaktionmønstre som du har og så skal du jo vælge at omskrive dem, for du kan ikke ændre på hvad der er sket, men du kan ændre på hvordan du reagerer næste gang, der sker noget lignende.

Det er fantastisk at mærke den forandring der sker i både den måde jeg reagerer på og den måde hvorpå jeg tackler situationer på, som graver en gammelvane frem. I denne situation var det en vane som egentlig ikke er min egen, men som er lagret i mig af de voksne i mit tidlige liv. Den vane viser sig som en blæksprutte med mange forskellige reaktioner, følelser og mange forskellige billeder. Denne gang havde blæksprutten kontrollen i nogle timer, hvor efter jeg begyndte at overskrive den med en ny model. En model der siger at det er ok at have gennemført en læring omkring det ikke at lytte til min intuition. Det er ikke andres skyld eller være måde der er årsagen, det er kun mig der bestemte hvordan det foregik – jeg lyttede ikke til mig selv. Så har jeg lært det og nu kaster jeg så de forskellige følelser af mig.

At glemme, er ikke en dårlig hukommelse
Det er bare en utrænet hukommelse. Men det er ikke derfor jeg glemmer ting, det er fordi jeg pludselig bliver fokuseret på noget andet eller bliver så begejstret for noget, at jeg glemmer alt omkring mig og så skriver jeg lidt indspist (du kan jo nok læse mine tanker).
I går snakkede jeg med en klient, om at forventninger til dem omkring os – ‘Når jeg gør sådanne så forventer jeg at dette sker’. Det kan både være reaktionen fra en person, eller en aktivitet fra en person, ud fra noget der er sagt. Det kan også være at når jeg siger ‘stop …’, så forventer jeg at alle og alt stopper omkring mig.
Nogle gang er det jo så bare lige vi glemmer – ingen er tanke læser – og ikke nok med vi ser tingene ud fra vores egen programmering, vi reagerer/handler også ud fra vore egen programmering. Og når du siger ‘stop..’, så kan det være at min programmering siger mig, at det kun er det jeg har gang i lige nu og her der skal stoppe men at jeg gerne må lave/gøren noget andet. Det kan være din programmering siger ‘stop med alt og lyt til mig’.
Så netop denne klient, havde sagt noget, for et stykke tid siden og forventede så den der modtog beskeden, kunne huske det efter 14 dage – jeg er ked af at sige det, men nej det kan vi ikke forvente. For modtagne person har jo ikke tænkt videre over det og har slet ikke samme opfattelse af vigtigheden.

Nå men egentlig kom denne lille historie ud af – jeg har glemt at skriv noget. Jeg har indgået samarbejde med nogle af verdens mest kendte og anerkendte personer indenfor personlig udvikling, nemlig Anders Hansen og Bob Proctor – det er jeg dybt taknemlig over. Det betyder at jeg tilbyder 10 uger med Anders hansen i mit 12 ugers program, så det er endnu mere gennemtestet materiale du modtager og kommer til at arbejde med. Så beslut dig i dag – vil du virkelig gå glip af, ikke at få det liv du slet ikke tør drømme om, eller skal du være med fra uge 34. Vi bliver max 10 personer på holdet, og det vil alt sammen foregå hjemme i din stue – du får mig som vejleder, der har arbejdet med stoffet de sidste 2 år. Jeg har arbejdet som coach og selv udvikling i 12 år.

Jeg er så glad og taknemlig
Jeg har indgået et samarbejde med Anders Hansen, og det betyder at jeg nu bruger hans Real Magic Masterclass 10 uger, og jeg giver hans materiale til dem der kommer med fra uge 34 og 12 uger frem. Jeg vil så tilføje lidt extra krydderi omkring det at få mere energi i dit liv og det vil være mig der giver vejledning og sparing hver uge, fuldstændig som før. Nu vil det bare være Anders Hansen der underviser de 10 af ugerne, og det vil være hans materiale vi arbejder efter, de 10 af ugerne.
Jeg og rigtig mange andre, har været igennem dette materiale så det er ikke kun teori, det er også gennem testet. Meget af materialet er opbygget ud fra hvad Bob Proctor siger og gør, og også der er der mange der kan sige ‘det virker’.
Du vil aldrig blive den samme person igen og dette material vil du have på livstid, så du vil kunne gennemføre så mange transformationer du ønsker.

Fjern mine blokkeringer
De blokkeringer vi har i vores liv, så som overfor at have penge, eller overfor frihed eller overfor kærlighed, dem kan vi godt fjerne – men hemmeligheden er, der kommer altid en ny blokkering. Ja vi kan ikke slippe helt af med vores blokkeringer, der sker bare en ting – det bliver lettere og lettere at arbejde med dem så vi sikre at de ikke stopper din udvikling.
Hvorfor skal vi dog så arbejde med disse blokkeringer – det skal vi for ellers udvikler du dig ikke, dit liv vil gå helt i stå og stå fuldstændig stille. Ja det er ikke rart de først par gange, du forlader din komfort zone, men jeg vil love dig at det efterhånden bliver spændende hvilken reaktion du får næste gang du presser dig selv lidt.
Det er da også en fantastisk fed fornemmelse, hver gang du oplever at du kom forbi denne forhindring – en blokkering – og at dit liv bliver endnu bedre på den anden side. Det er på den måde du kan sikre at du får det liv du drømmer om, og samtidig udvikler dig selv.

Det skal nok gå
Det er så en af de sætninger jeg ikke bryder mig om, for det viser at vi stiller os til tåls med eller er helt tilfreds med som tingen er. Men nej!! – du må gerne være taknemlig men tilfreds må du ikke være, for så udvikler du dig ikke. Samtidig med – hvorfor ikke hjælpe livet på vej, og tænke positivt og give slip. Ved at bruge taknemlighed, sige det bliver således og ved at give slip på bekymringerne, så sikre du jo at det sker og det bliver godt.
Jeg havde en klient der var igang med at læse og vedkommen havde søgt om en studiebolig. Tankerne var jo, at den får jeg nok ikke til dette semester, det bliver nok det næste og det hele skal jo nok gå. Nej, det er jo lige netop når vi tænker således, at vi ikke opnår det vi egentlig drømmer om. Jeg lærte vedkommen at sige ‘Jeg får en studiebolig og jeg er taknemlig her for’, og så var øvelsen at sige det hver gang tankerne kredsede omkring emnet. Efter blot 14 dage kom der brev, at vedkommen var tildelt en studiebolig og den var klar til det kommende semester.
Så tænker du nok, det var mere held end andet og nej det var det ikke. Var tankerne forblevet bekymringer, så var der ikke kommet en studiebolig nu, for helt det samme gjorde sig gældende vedr. et job som var ønsket.
Det handler om at sætte drømmen i værk og så give slip. Prøv det og du vil se hvordan dit liv forandre sig.

Jeg har ikke haft en liv på roser, jeg vil sige at den modgang som jeg har oplevet har været med til at forme mig som den jeg er i dag – uden min modgang, så ville jeg nok heller ikke have fundet de redskaber jeg nu lære andre mennesker at bruge. Faktisk vil jeg sige – gennem det jeg har oplevet, er det endnu mere fedt at fejre den jeg er i dag.
Som barn lærte jeg at jeg var det modsatte af klog, for jeg blev konstant sammenlignet med min søster, som var fantastiske til det at lærer i skolen. Se det var jeg ikke, for der var meget få lærer der brugte ros fremfor ris. Jeg har altid arbejdet bedst ud fra ros og konstruktivt feedback.
Senere i livet, fandt jeg ud af at de fleste mennesker opnår de bedste resultater ved ros, men at de sjælendt har rost sig selv. Selv ros er ikke egoisme, som mange har lært eller det at blære sig. Nej selv ros er når vi anerkender os selv for det vi gør og udfører, for således at give os selv omsorg og kærlighed. Så længe vi gør det på en måde, så ingen andre bliver påvirket, er det helt perfekt.
Selv ros og kærlighed til dig selv, er nogle af de vigtige ting for at du kan skabe det liv du ønsker med indre styrke og du kan ikke begynde for tidligt.
I dag kan jeg både rose mig selv og give mig selv kærlighed – mit liv har ændret sig til at jeg nu tiltrækker det jeg ønsker og hver dag er en dans på roser. Nogle roser har torne – ja, men hvis ikke selv udviklingen forsætter hver dag, så kan jeg lige så godt sætte mig til at dø. Derfor øver jeg mig hver måned i at gøre noget som jeg ikke har prøvet før, og som får mig ud af min komfortzone. Jeg elsker det liv jeg lever og jeg er fantastisk til det.

Hvad ser du når du ser dig selv
Det du ser er det du er programmeret til at se, og ikke det som i virkeligheden er dig – den rigtige dig. Din programmering er startet helt fra du var lille og til nu, hvor du har fået en masse at vide, du har selv dannet dig nogle erfaringer og så har du hørt nogle snakke om dig. Alt det tilsammen med dine tanker og dine følelser har skabt hvem du er og det er derud fra du ser dig selv. Så er det et billede du kan lide eller var der nogle ting du gerne ville ændre.
Jeg har altid lært det modsatte af ‘Jeg var klog, tynd, lille og lækker’, så mit oprindelige billede var ikke ligefrem noget at råbe hurra for. Heldigvis har jeg via min mentor lært at dette bille, var andres billede af mig og at det var muligt at ændre. Så sammen med at ændre på tankemønstre og dermed også ændre på hvordan jeg føler mig, er jeg gået fra ingen selvtillid til at tro på mig selv. Jeg finder stadig forsekellige paradigmer som jeg ikke ønsker mere, men nu ved jeg hvordan jeg skal ændre disse – jeg er derfor altid den bedste version af mig selv.

Reaktion eller respons.
Mellem enhver situation og stimulansen er et rum. I det rum er det ofte, hvor din skæbne udfolder sig.
Enten så reagerer vi eller også giver vi et respons i enhver situation, uanset hvilken etikette vores sind tildeler dem.
Hvis du indfører en vane at sige ’Alt er godt’ – uanset hvad der sker, så træner du dit sind til kun at fokusere på det gode. Fordi dit fokus er på det gode, så vil du se meget mere godt.
På et tidspunkt vil du, uanset hvilken situation du står i, vil du kun se det god.
Start i dag og bestil en session med mig til 0 kr ved at udfylde denne https://stineshus.wufoo.com/forms/m3gv6qa0gyvgxd/

Det gør mig så ked af det, når mennesker siger ‘det kan jeg ikke, for …’ og det er uanset hvad det handler om. For vi kan alle det vi sætter os for, uanset om det kræver kompetencer eller om det kræver pengen. Vi kan hvad vi vil og vi kan altid finde de penge vi skal bruge – det handler om at gå ud af din komfort zone og det bliver nogen gang bare lidt ubehageligt. Samtidig kan vil du aldrig lærer tingene hvis du siger du ikke kan. Du vil der imod lære noget nyt hvis du siger ligesom Pipi ‘Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg nok godt’.

Kender du følelsen – du har det fantastisk men du føler alligevel der mangler noget?
Den følelse gik jeg med i mange år, hvor jeg ikke kunne gennemskue hvad det lige var der skulle mangle. Jeg gennemgik det ene kursus efter det andet, jeg læste den ene bog efter den anden og alligevel manglede der noget. Så en dag fik jeg øje på et opslag der fangede mit øje – hvis du ændre hvordan du ser på tingene, så ændre tingene sig! Den sætning sad fast inde i mit hoved, og i starten så kunne jeg ikke rigtig forstå hvad det egentlig betød. Men så en dag stod jeg overfor en udfordring, hvor jeg overhovedet ikke kunne se en løsning på denne. Jeg tænkte over hvad jeg kunne gøre og så pludselig kom sætningen igen – tænk anderledes, se anderledes på det og begynde at nedbryde den boks du ser udfra. Så kom løsningen, for jeg skiftede perspektiv og det var ikke bare at se det hele fra en anden vinkel, nej det var at skifte mine vaner og ændre min opfattelse af verden.
Er du klar til at lærer at se din verden med nye øjne – opgive dine vaner og få det liv du næste ikke tør drømme om? Det er faktisk ikke svært, det er i bund og grund bare gentagelser :-). For hver gang vi oplever noget, så vil vores vaner gerne gentage og gøre som vi plejer og der er det vi skal huske – nej jeg vil se med nye øjne.

Jeg arbejder med mennesker der har oplevet stress, sorg eller andet traume, med at skabe et nyt billede af dem selv, så de bliver stjerner i deres liv, hvorved det oplever frihed og indre styrke.
For at vi kan arbejde sammen, skal de ønske at arbejde med dem selv – for først når du binder dig til at arbejde med dig selv, vil der også ske forandringer.
Så sæt dig ned og kig på dit liv, udfra dig selv – for der her handler kun om dig og hvad du ønsker (ikke huset, manden, børnene eller noget andet). Har du opnået de resultater med dig selv, som du inderst inden drømmer om?
Hvis du ikke har de resultater du drømmer om, ved du så hvad der skal til for at få disse resultater?
Jeg kan afsløre, det har intet med dine omstændigheder at gøre, det har intet med dit miljø at gøre – det handler kun om dig og kun dig.


Rul til toppen